translation missing: en.general.language.dropdown_label

translation missing: en.general.currency.dropdown_label

0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
   Total

   För tillfället har vi något längre tider på orderhantering och kan inte garantera att din beställning skickas samma dag som beställning. Vi gör dock vårt bästa för att leverera så snart som möjligt.

   Standardleverans inom 1-3 arbetsdagar. Tänk på att leveranstiden kan vara längre under vissa perioder kring högtider och kampanjer.

   Fri frakt inom Sverige vid köp över 1.000 SEK. För köp under 1.000 SEK tillkommer fraktkostnad på 35 SEK för standardleverans.

   Alla priser i vår butik är inklusive moms. Eventuell fraktkostnad är inte inkluderat i produktpriserna. Fraktkostnaden läggs på i kassan innan betalning.

   Vid leveranser utanför Sverige kan extra tull- och fraktkostnader tillkomma. Kontakta ditt lokala tullkontor för vilken information som gäller för dig.

    

   LEVERANSSTATUS

   Efter att du fullföljt din beställning får du ett e-postmeddelande med information om hur du kan följa din orderstatus. Om du inte hittar detta mejl så ta en extra titt i din skräppost om det hamnar där. Du kan även kontrollera din orderstatus direkt med vår bot i chatten är i butiken.